Gépjármű ügyintézés


Külföldre vinné az autót?

Amennyiben a forgalmi engedélyben üzembentartóként szerepel, és Európai Unión kivülre kívánja vinni a gépjárművet, kérje hozzájárulásunkat honlapunkon, az E-ügyfél felületen, vagy e-mailen, az info@euroleasing.hu címen. Az engedély kiállításának ügyviteli díját a mindenkor hatályban lévő Hirdetményünk tartalmazza. Amennyiben a forgalmi engedélyben tulajdonosként szerepel, úgy nem szükséges a Hitelező hozzájárulása, amennyiben az Európai Unió tagországaiba kíván utazni. Külföldre utazáskor kérjük, vegye figyelembe a Szerződés biztosításra vonatkozó pontjait is, mely szerint súlyos szerződésszegésnek minősül és azonnali felmondást von maga után, ha Ön, vagy jóváhagyásával más személy, a gépjárművet olyan országba viszi ki, amelyre a biztosítás nem terjed ki.


Mi a teendő ha a finanszírozott autó régi rendszámát új, egyedi rendszámra cserélné?

Kérjük, jelezze szándékát honlapunkon, az E-ügyfél felületen, vagy e-mailen, az info@euroleasing.hu címen. Engedélyünk alapján a további szükséges intézkedéseket Ön végzi az illetékes okmányirodában. A módosított forgalmi engedély másolatát, a kiállítást követő 8 napon belül kérjük, küldje el részünkre! A hozzájárulás kiállításának ügyviteli díját a mindenkor hatályban lévő Hirdetményünk tartalmazza.


Mi a teendő, ha a finanszírozott autót gáz- benzin üzeműre, vagy tehergépkocsivá szeretné alakítani?

Kérjük, jelezze szándékát honlapunkon, az E-ügyfél felületen, vagy e-mailen, az info@euroleasing.hu címen. Amennyiben a vonatkozó szabályozások lehetőséget biztosítanak az átalakításra, egyedi elbírálás alapján kerül kiadásra a Hitelező engedélye a gépjármű átalakíthatóságára. Engedélyünk alapján a további szükséges intézkedéseket Ön végzi az illetékes okmányirodában. A módosított forgalmi engedély másolatát, a kiállítást követő 8 napon belül meg kell küldenie. A hozzájárulás kiállításának ügyviteli díját a mindenkor hatályban lévő Hirdetményünk tartalmazza.


Forgalmi engedélyben történő adatváltozás esetén

Kérjük, jelezze szándékát honlapunkon, E-ügyfél felületen, vagy e-mailen, az info@euroleasing.hu címen. Engedélyünk alapján a további szükséges intézkedéseket Ön végzi az illetékes okmányirodában. A módosított forgalmi engedély másolatát, a kiállítást követő 8 napon belül kérjük, küldje el részünkre! A hozzájárulás kiállításának ügyviteli díját a mindenkor hatályban lévő Hirdetményünk tartalmazza, amely díjtól hagyatéki eljárás miatti adatváltozás esetén eltekintünk.


Új forgalmi engedély kiállítása esetén

Kérjük, jelezze szándékát honlapunkon, az E-ügyfél felületen, vagy e-mailen, az info@euroleasing.hu címen. Engedélyünk alapján a további szükséges intézkedéseket Ön végzi az illetékes okmányirodában. A módosított forgalmi engedély másolatát, a kiállítást követő 8 napon belül kérjük, küldje el részünkre! AA hozzájárulás kiállításának ügyviteli díját a mindenkor hatályban lévő Hirdetményünk tartalmazza.


Szállítható személyek számának változása iránti kérelem

Kérjük, jelezze szándékát honlapunkon, az E-ügyfél felületen, vagy e-mailen, az info@euroleasing.hu címen. Engedélyünk alapján a további szükséges intézkedéseket Ön végzi az illetékes okmányirodában. A módosított forgalmi engedély másolatát, a kiállítást követő 8 napon belül kérjük, küldje el részünkre! A hozzájárulás kiállításának ügyviteli díját a mindenkor hatályban lévő Hirdetményünk tartalmazza.

 

____________


Biztosítási ügyintézés


Mi a teendő, ha az autót ellopják...

A lopást haladéktalanul jelentse a rendőrségen. Amennyiben casco biztosítással rendelkezik, a rendőrségi feljelentéstől számított 48 órán belül keresse fel a biztosító társaságot és jelentse be a káreseményt. A rendőrségi feljelentést, valamint a biztosítónál kapott dokumentumok másolatát küldje meg részünkre, és kérjük, a további ügyintézés érdekében vegye fel a kapcsolatot ügyintézőnkkel itt a honlapon, az E-ügyfél felületen, vagy telefonon a +36 1 345-2306 telefonszámon.


Ha az autó totálkáros lett...

Kérjük, haladéktalanul értesítse társaságunkat és a totálkár felvételét követően juttassa el részünkre a kárfelvételi jegyzőkönyvet, vagy a totálkár tényét igazoló hivatalos dokumentum másolatát. 

További ügyintézés érdekében vegye fel a kapcsolatot ügyintézőnkkel itt a honlapon, vagy az E-ügyfél felületen, vagy telefonon a +36 1 345-2306 telefonszámon.


Ha az autón részleges kár keletkezett...

Kérjük, gondoskodjon a gépjármű biztosító általi szemlézéséről. A kárösszeg felvételét engedélyező meghatalmazást Társaságunk a kárfelvételi jegyzőkönyv alapján adja ki. Amennyiben ez rendelkezésére áll, küldje meg részünkre. Ha a kárrendezést a javító szerviz végzi, a számára kiállított meghatalmazással együtt juttassa el részünkre a kárfelvételi jegyzőkönyvet.

Felhívjuk figyelmét, hogy a meghatalmazás kiadásának feltétele, hogy a szerződés alapján esedékessé vált tartozása ne legyen.

 


További kérdések esetében vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal itt a honlapon, az E-ügyfél felületen, e-mailen a bkcs@euroleasing.hu címen, vagy az ügyfélszolgálati telefonszámon:+36 1 345-2424


Ügyintézéshez javasoljuk használja gyors,  biztonságos és kényelmes automata ügyfélszolgálati felületünket: az e-ÜGYFELET.

Meghatalmazott útján történő személyes ügyintézéshez kérjük használják letölthető dokumentumaink között található  meghatalmazás űrlapunkat.

Copyright © SK Trend Kft.ver. 1.2.0

Kérdése van?

MKB-Euroleasing Ügyfélszolgálat