Igénylésről

Amennyiben az összes előírt dokumentum a rendelkezésünkre áll (ezzel kapcsolatosan további információt szerződéskötés feltételei között találhat ), kereskedő partnereinknél akár 15 perc alatt megköthető a kölcsön- vagy lízingszerződés.

 

A minimális finanszírozott összeg 500 ezer forint, 8 évesnél idősebb használt gépjárművek esetén 400 ezer forint. Motorkerékpár esetén a minimális hitelösszeg 300 ezer forint.

A minimális önerő – ügyfél típustól és devizanemtől függően - 20% - 40% között alakul, így a maximálisan adható finanszírozott összeg a következő módon számított vételár 80% - 60%-a:

  • új gépjármű esetében a számítás alapja a gépjármű hivatalos listaára, csökkentve a szerződéshez csatolt, dokumentált kedvezményekkel,
  • használt gépjármű esetében: Eurotax eladási ár.

A maximális futamidő magánszemély esetén 84 hónap, egyéni vállalkozó és társas vállalkozás esetén 96 hónap.

25 év alatti és 70 év feletti ügyfél esetén 25 évnél idősebb illetve 70 évnél fiatalabb, hitelképes magánszemély készfizető kezessége szükséges.


Finanszírozási/Folyósítási KÉRELEM magánszemélyeknek
Finanszírozási/Folyósítási KÉRELEM egyéni vállalkozóknak
Finanszírozási/Folyósítási KÉRELEM társas vállalkozásoknak

Amennyiben a kérelem letöltése ezen az oldalon nem sikerül, kérjük próbálja meg a "Letöltések" menüpont alatt, amit az alsó menüsor jobb oldalán talál.


Copyright © SK Trend Kft.ver. 1.2.0

Kérdése van?

MKB-Euroleasing Ügyfélszolgálat