Miért ezt?

 

Nos, elsősorban azért, mert gyorsan, a hasonló termékeknél olcsóbban és egyszerűbben juthat közelebb céljaihoz. Autója könnyebben mobilizálható, terhelhető, mint ingatlanja, ennek köszönhetően gépjármű fedezetű hitel a piacon található jelzáloghiteleknél kisebb járulékos költséggel igényelhető. Elég, ha csak az értékbecslés, közjegyző és a jelzálog alapítás díjára gondolunk. Mindezeken túl, biztonságot nyújthat, hogy családjának legnagyobb értékét, azaz lakását vagy házát nem kell fedezetül ajánlania, 1-2 milliós hitelfelvételéhez. Szerintünk már ezért megérné, de Ön minden bizonnyal körültekintő, és igyekszik minél több terméket, minél mélyebben megismerni. Méltányoljuk alaposságát, ezért összegyűjtöttük miért érdemes megfontolnia termékünk, az MKB-Euroleasing Gyorshitel  igénybevételét:


  •  Szabadon felhasználható
  • Kedvező, mert a hitel fedezete az Ön saját tulajdonú gépjárműje, így a fedezet nélküli személyi hitelekhez és áruhitelekhez képest kedvezőbb kamatokkal juthat a kívánt kölcsönhöz (THM: 8,11% -tól)
  • Átlátható, mert a havi törlesztő részleteken kívül a finanszírozó részére egyéb költségeket (hitelbírálási díj, folyósítási díj stb.) nem kell fizetni.
  • Gyors, mert a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok beérkezésétől számítva a hitel folyósítása akár 1 héten belül megtörténik
  • Rugalmas, mert a felvehető hitelösszeg már 400 ezer forinttól elérhető, gépjárműve piaci értékének akár 80%-ig terjedhet, a futamidő magánszemély esetén 84 hónap, cég és egyéni vállalkozó esetén 96 hónap lehet (a gépjármű korától függően).tovább a hiteligénylésreCopyright © SK Trend Kft.ver. 1.2.0

Kérdése van?

MKB-Euroleasing Ügyfélszolgálat