ÜgyfélközpontHitelfelvétel előtt

Mindig is igyekeztünk a hitelezés piacán ügyfélközpontú magatartással példát mutatni, ezért is hoztuk létre 2006-ban a www.autohitel.hu internetes oldalt, amely a gépjármű finanszírozásra vonatkozóan teljes körű tájékoztatást nyújt. Előnyök, hátrányok, szempontok és irányok. Itt megismerheti, hogy melyek azok a legfontosabb szempontok, melyeket hitelfelvétel előtt érdemes átgondolnia, tájékozódhat a kamatok, árfolyamok kockázatáról. Kattintson ide a részletekért.

Ezen túlmenően hívjuk fel Ügyfeleink figyelmét a Magyar Nemzeti Bank honlapján található Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ aloldalára és az ott szereplő termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra (hitel kalkulátor, háztartási költségvetés-számító program), melyet
ide kattintva érhetnek el.

Tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatairól

Hétköznapi nyelven a lízingről

Hitelfelvétel után

Amennyiben devizához kötött változó kamatozású hitel- vagy lízingszerződést kötött, az alábbi honlapokon tekinthetőek meg a társaságaink által a törlesztőrészletek illetve egyenlegek megállapításához alapul vett, valamint a Magyar Nemzeti Bank által közzétett árfolyamok.

Változó kamatozású hitel- vagy lízingszerződések esetén a társaságaink által felhasznált referencia-kamatlábak aktuális és korábbi értékeit, valamint azok alkalmazási időszakait az alábbi dokumentum tartalmazza.

Referencia-kamatlábak táblázata MKB-AL és MKB-AH
Referencia-kamatlábak táblázata RetailProd

Válságkezelő megoldásaink

Amennyiben Ön fizetési késedelembe esett, vagy várhatóan megváltozó anyagi helyzete miatt nem tudja időben rendezni törlesztési kötelezettségeit, több lehetőséget is felajánlunk ennek rendezésére.A részletekért kattintson ide

Követeléskezelési tájékoztató MKB-Eurolesing Autólízing Zrt.

Követeléskezelési tájékoztató Retail Prod Zrt.

Követeléskezelési tájékoztató MKB-Eurolesing Autólízing Zrt.Számunkra kiemelkedően fontos Ügyfeleink elégedettsége, ezért észrevételével, esetleges panaszával kérjük, mielőbb keressen meg bennünket. Társaságunk Panaszkezelési szabályzatát megtalálja a letölthető dokumentumok között.


Fogyatékkal élő ügyfeleink támogatása


Fogyasztóvédelmi kiadványok (MNB Navigátor)

 

Bizalmát köszönjük!Copyright © SK Trend Kft.ver. 1.2.0

Kérdése van?

MKB-Euroleasing Ügyfélszolgálat